Skip to content
Video

Sebastian Burduja deplânge haosul în care a ajuns România: E țara absurdului! EXCLUSIV

qmagazine.ro

Ediția de miercuri a interviurilor video PSnews.ro l-a avut ca invitat pe Sebastian Burduja, președintele partidului Platforma Acțiunea Civică a Tinerilor (PACT).

Șeful PACT a fost invitat de către Marinela Angheluș, redactorul-șef PSnews.ro, să comenteze cele mai stringente aspecte de pe scena politică românească. Printre ele s-a aflat și războiul dintre Laura Codruța Kovesi și ministrul Justiției, Tudorel Toader, despre care liderul PACT nu a vrut să se pronunțe, adăugând că ”discutând genul acesta de subiecte, facem exact jocul pe care ni-l propune Liviu Dragnea și echipa lui de consultanți”.

Însă, Burduja a deplâns haosul în care a ajuns România, precizând că a aceasta a devenit ”țara absurdului”.

”Cred că discutând genul acesta de subiecte, facem exact jocul pe care ni-l propune Liviu Dragnea și echipa lui de consultanți. Discutând la nesfârșit despre întâlniri secrete, conspirații, nu numai că punem o umbră asupra justiției – deși justiția ar trebui să fie independentă și să fie percepută ca fiind independentă, puternică, corectă  – dar abatem, în același timp, atenția cetățenilor de la problemele vitale ale vieților lor. Asta e țara absurdului. Este țara în care dreptul la liberă exprimare se poate reduce la situația recentă în care un cetățeanu surdo-mut a fost amendat pentru scandări. Este țara în care un om pierde în instanță dreptul de a trăi, adică nu este recunoscut ca fiind viu, în județul Vaslui. Este țara în care niște penali fac legile justiției. Este țara în care o presă independentă este în fiecare zi tocată și sub presiunea diverșilor factori care au tot interesul să nu mai fiți independenți. Știți ce este mai grav în nebunia asta? Că lucrurile acestea au devenit normale, că aceasta este normalitatea la care am ajuns să trăim”, a declarat Sebastian Burduja.

Urmăriți secvența mai jos, de la momentul 8:33 și până la momentul 13:12

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *