Sebastian Burduja: Ne-am săturat cu toţii de şmechereală, de păcăleli şi de blocaje

Sursa foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Preşedintele PNL Bucureşti, Sebastian Burduja, afirmă că-şi doreşte o Capitală cu blocuri înn care este apă caldă şi căldură, cu parcuri sigure pentru plimbări în familie, dar şi un primar care este prezent în comunitate şi răspunde la telefon.

”M-aţi întrebat: de ce a treia cale pentru Bucureşti? Pentru că ne-am săturat cu toţii de şmechereală, de păcăleli şi de blocaje. Visul meu este Bucureştiul Viitorului, un oraş în care să ne fie drag să trăim. Un oraş în care să ducem o viaţă normală. Cu acces la căldură, apă caldă, cu parcuri sigure şi plăcute pentru plimbări şi activităţi în familie, fără pericol de accidente sau “bombardamente aeriene” ca în Cişmigiu azi, cu un primar implicat, care răspunde la telefon”, a scris, joi seară, pe Facebook, Sebastian Burduja.

Preşedintele PNL Bucureşti afirmă că  ”sunt lucruri de bază” cu care trebuie pornit.

”Ca Primar General, trebuie să fii un om de echipă, colaborând cu sectoarele şi cu Guvernul României. Să fii un bun gospodar şi să îţi pese. Nu în ultimul rând, trebuie să ai o strategie clară pentru dezvoltarea oraşului. Să respecţi legile, fără să blochezi toate investiţiile. Nu e doar o miză locală. Când gripezi principalul motor al economiei româneşti, îţi baţi joc de întreaga economie a ţării”, a mai scris Burduja.

În repetate rînduri, el a afirmat că, în momentul în care şia asumat funcţia de preşedinte al PNL Bucureşti şi-a asumat o eventuală candidatură la Primăria Capitalei, deşi formaţiunile nu au anunţat deocamdată formula în care vor merge la alegerile locale din acest an.

Recent, Nicuşor Dan afirma că discută cu toate partidele de dreapta, o susţinere a sa de către acestea pentru un nou mandat nefiind exclusă.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: