Sebastian Burduja: “Traficul de droguri s-a triplat în Bucureşti!”

droguri
Sursa foto: California Teen Addiction Treatment

Invitat la „Sport şi Politică”, o nouă emisiune marca FANATIK, candidatul PNL la Primăria Capitalei, Sebastian Burduja, a vorbit despre cele mai grave probleme ale Bucureştiului.

Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei, a declarat în emisiunea lui Horia Ivanovici că problema cea mai mare a Bucureștiului o reprezintă traficul sufocant și consumul de droguri. Burduja a spus că primarul general, Nicușor Dan, nu a rezolvat această problemă și nu a atacat-o eficient.

„În ultimii zece ani traficul de droguri în București s-a triplat”

„În ultimii zece ani de zile traficul de droguri în București s-a triplat”, a spus Burduja, arătând că primarul general, Nicușor Dan, a tăiat din cheltuielile privind poliția comunitară. „Nu-i normal, să ai un copil în școala generală ai mei sunt mici (…) dar îmi pun și eu problema, ca orice părinte, când vor ajunge în școală, în liceu, cum fac să nu devină victime ale fenomenului, cum îi protejezi”, a spus el.

Candidatul liberalilor a spus că o soluție ar fi reforma și considarea Poliției Locale, cu angajări competente și verificate.

„Poliția Locală a Municipiului București trebuie reformată, să stea în jurul școlilor, în jurul parcurilor, în jurul zonelor de risc. Zonele de risc se știu în oraș, că asta mi-e ciudă”, a mai declarat Burduja la “Sport şi Politică”, emisiune marca FANATIK.

Întrebat care sunt zonele de risc, Sebastian Burduja a răspuns: „Păi, toată lumea știe, este Centrul Vechi, zona clădirilor abandonate, care sunt focare de trafic și consum de droguri. Este zona din Sectorul 5, Aleea Livezilor, am fost ieri acolo, nimeni nu a avut curaj să intre (…) am vrut să văd în ce condiții trăiesc oamenii ăia, am văzut seringi pe jos, oameni drogați, oameni care stau într-o mizerie cumplită (…) nu poți să-ți imaginezi că așa ceva există în București, că există în România”.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: