Skip to content
Societate

Sebastian Cucoș, urmărit penal pentru violențele din 10 august, se întoarce la conducerea Jandarmeriei București

Inquam Photos / Octav Ganea

Sebastian Cucoș se întoarce la conducerea Jandarmeriei București, după ce, ca ”pedeapsă” pentru violențele din 10 august 2018, a fost împuternicit ca prim-adjunct la Jandarmeria Română, funcţie pe care a deţinut-o până acum.

Surse din Ministerul de Interne, citate de Digi 24, spun că la protestul de sâmbătă, 10 august, Cucoș nu va coordona jandarmii, deoarece este în concediu.

Sebastian Cucoş este urmărit penal pentru săvârşirea infracţiunilor de complicitate la abuz în serviciu şi complicitate la participaţie improprie la purtare abuzivă în formă continuată, după violențele din 10 august 2018, dosarul fiind instrumentat de DIICOT.

Mutarea lui Sebastian Cucoş în fruntea Jandarmeriei Capitalei vine în contextul în care ministrul interimar al internelor, Mihai Fifor, a anunţat ieri că îl schimbă pe Cătălin Sindile, împuternicit ca şef la Jandarmeria Română, cu Constantin Florea, şef la Jandarmeria Craiova.

" "

1 comentariu la “Sebastian Cucoș, urmărit penal pentru violențele din 10 august, se întoarce la conducerea Jandarmeriei București

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *