Skip to content
Politică

Sebastian Ghiță a intrat în vizorul Interpolului FOTO

www.nineoclock.ro

Fostul deputat PRU Sebastian Ghiță, dispărut din România încă de la jumătatea lunii decembrie, a fost inclus pe lista persoanelor celor mai căutate de către Europol, fiind, după toate aparențele, singurul fugar căutat pentru corupție de către poliția europeană.

La inceputul lunii ianuarie, DNA Ploiesti a transmis sesizarea I.P.J. Prahova – Serviciul de Investigatii Criminale catre Inalta Curte de Casatie si Justitie in vederea emiterii mandatului european de arestare si a cererii de urmarire internationala pentru Sebastian Ghita. Politicianul fusese dat in urmarire nationala, joi, 5 ianuarie, la scurt timp dupa ce instanta suprema a decis arestarea preventiva in lipsa a fostului deputat, amintește Hotnews.ro.

Sebastian Ghita a fost ultima data la IJP Prahova in ziua de 19 decembrie 2016 pentru a semna in cadrul controlului judiciar pe cautiune. Ulterior, el a fost citat sa se prezinte, la data de 21 decembrie, la DNA Ploiesti in dosarul Ponta-Blair, insa nu a venit, la sediul Parchetului ajungand doar avocatii sai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *