Skip to content
Politică

Sebastian Ghiță, acuzații uluitoare la adresa lui Predoiu

Deputatul Sebastian Ghiță i-a adus mai multe acuzații fostului premier Cătălin Predoiu. Parlamentarul a precizat, marți seara, că liderul PNL ar fi avut legături cu Alina Bica, fost procuror șef al DIICOT arestat în dosarul ANRP.

„Eu am voie sa spun ce cred eu si sa spun ca macar acum in ultimul ceas treaba asta trebuie oprita. Nu intelegeti ca ne-au furat deliberat? Si acum, uitandu-ne la televizor, ne crucim. Cum sa-ti intre 100 de milioane de euro in cont intr-o zi fara sa livrezi nimic societatii? Hai sa ne uitam la familia domnului Predoiu. Domnul acesta si-a bagat nasul in retrocedari? Ce parere aveti? Si doamna Bica era secretar de stat la domnul Predoiu? Si credeti ca in acea comisie de la ANRP, Bica se reprezenta pe sine sau pe domnul Predoiu? De Valeriu Stoica ati auzit? De cabinetul lui de avocatura ati auzit? N-ar trebui sa ne uitam in ce procese de hotomanire au fost implicati oamenii astia? Hai sa facem toti ca apucatii, ca poate o sa le fie frica de procurori si se opresc. Pentru ca in continuare jefuiesc oamenii. La fel cum fac si cu legea insolventei. Sa speram ca mai gasim metode sa-i facem pe acesti oameni sa se opreasca. Am vazut toti ca procurorii isi fac treaba cu varf si indesat.”, a declarat Sebastian Ghiță la România TV.

Sursă foto jurnalul.ro.

2 comentarii la “Sebastian Ghiță, acuzații uluitoare la adresa lui Predoiu

  1. Probabil ca procurorii isi fac treaba ! Da`…numa` pe-o parte ….pt ca pe „partea” oamenilor lu` Base` si ale acestuia personal….nu se prea inghesuie !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *