Skip to content
Politică

Sebastian Ghiță candidează la europarlamentare: Ce partid l-a trecut cap de listă pe fostul deputat PSD

Sebastian Ghiţă revine în politică şi va fi capul de listă al PRU în alegerile europarlamentare de la finalul lunii mai. Proaspăt scăpat de mandatul de arestare pus de instanţă pe numele său, Ghiţă a anunţat că va fi primul pe lista PRU, urmat de Bogdan Diaconu şi avocata Laura Vicol.

„Voi candida în fața românilor, primul pe lista Alianței PRM-PRU, indiferent de vehiculul politic cu care ne vom prezenta în alegeri. Cine vreți să vorbească despre viitorul României, străinii? Voi candida pentru că o voce românească trebuie să se audă tare și răspicat. Trăiască România Mare Unită și Suverană. Campania aceasta electorală nu este despre Europa, Bruxelles și ONG-urile lui Cioloș. Campania aceasta este despre noi, despre români”, a anunţat Sebastian Ghiţă la RTV.

Sebastian Ghiţă a apelat la clasicile teme ale populiştilor privind migraţia şi invazia musulmană pentru.

„Să ne răspundă slugile lui Soros pe următoarele teme: Care e poziția lor față de migrația ilegală din Europa? România va rămâne o țară creștină, ce partide vor să înalțe moschei în România?”, a afirmat fostul deputat PSD.

Acest anunţ vine după ce joi Magistrații de la Curtea de Apel Ploiești au anulat definitiv mandatul european de arestare emis pe numele omului de afaceri Sebastian Ghiță. Acesta se află în Serbia de la finalul lui 2016 când a fugit din ţară pentru a nu fi reţinut într-un dosar instrumentat de DNA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *