Skip to content
Politică

Sebastian Ghiță continuă seria dezvăluirilor: DNA este noua securitate!

a1.ro
" "

Fostul deputat PRU, Sebastian Ghiță, luni seară într-un interviu acordat jurnalistului Ion Cristoiu, continuă dezvăluirile.

Astfel, în cea de-a treia parte a interviului, omul de afaceri a fost întrebat de către Cristoiu cum ajung oamenii sa fie ofiteri acoperiti la SRI sau denuntatori, iar răspunsul fostului deputat nu a întârziat să apară: „DNA este noua securitate” care are „ofiteri acoperiti”

" "
" "

”Au falsificat o proba in dosarul meu cu Ponta si Tony Blair si l-am sunat pe Vlad Cosma. Denuntatorul e pus sa scrie, ii ameninta tatal, sora: „Ia scrie tu Vlad Cosma, in calitate de deputat, am fost la sediul din IC Bratianu, sediul PSD e in Ion Ionescu de la Brad , si l-au ales pe Vlad Cosma deputat ca sa existe o explicatie logica in fata unui judecator, avea cum sa ajunga la o discutie intre Ghita si Ponta in sediul PSD, fac niste eforturi ca proba sa fie credibilă. Mie mi-au falsificat probe ca sa ajunga cat mai aproape de Ponta”, a dezvăluit Sebastian Ghiță.

Mai mult, fostul politician a declarat că i s-au falsificat probe cu scopul de ”a ajunge cât mai aproape de Ponta”.

”Mie mi-au falsificat probe ca sa ajunga cat mai aproape de Ponta. Într-un dosar al meu am descoperit ca l-au obligat pe Vlad Cosma sa faca denunturi sub trei identitati acoperite, acelasi cetatean are trei denunturi, stie trei lucruri diferite si e prezent peste tot in dosar. Il pun si sa dea ca cetatean normal, Vlad Cosma, declaratie in acelasi dosar. DNA nu doar ca ii santajeaza (pe denuntatori) ca pe Vlad Cosma, ci ii si mituieste. In 2013 Ponta intrase intr-un mic conflict cu sistemul si se pregateau sa-l surubareasca. Daca iesea presedinte, ii faceau cum i-au facut si presedintelui Iohannis un dosar. Existau multe diferente de viziune, teoria cu liste cu baroni facute la o bauta cu Coldea si cu Ponta si cu Maior e falsa. Maior si Ponta s-au zbatut destul de tare pentru un parcurs normal al justitiei. Cand Ponta a inceput sa spuna exagerati, nu e in regula cu metodele, Ponta a inceput sa devina mai rebel si totul a sfarsit cu un conflict. In 2014 relatiile erau destul de reci intre Coldea si Ponta. Din 2013 alergau dupa Victor Ponta. Apare un concubinaj intre acoperitii de la DNA si procurori”, a mai declarat fostul deputat PRU.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *