Skip to content
Politică

Sebastian Ghiță, despre posibilii ofițeri acoperiți: „Am văzut că domnul Calimente vrea să-i cheme pe Gorghiu şi Ponta, pe Zgonea şi Tudose”

Sebastian Ghiță, despre posibilii ofițeri acoperiți: „Am văzut că domnul Calimente de la comisia SIE vrea să-i cheme pe Gorghiu şi Ponta, pe Zgonea şi Tudose”.

Astfel, Sebastian Ghiță s-a pronunţat asupra temei ofiţerilor acoperiţi în diferite domenii în contextul în care fostul lider PSD Victor Ponta i-a cerut lui Liviu Dragnea să nu lase partidul pe mâna unor ofiţeri „acoperiţi sau descoperiţi“ din rândul social-democraţilor, potrivit Adevărul.ro 

„Nu să reducem puterea serviciilor este cheia. Cheia este să construim super mecanisme de control civil pentru a opri eventuale abuzuri. Serviciile româneşti trebuie să aibă acoperiţi şi informaţii atât din politică cât şi din Justiţie. Dar trebuie controlaţi anumiţi ofiţeri astfel încât să nu încalce legea. Să nu facă nici afaceri şi nici politică si nici justiţie prin intermediul acoperiţilor. Eu cred că serviciilor româneşti de informaţii trebuie să le dăm cât mai multe instrumente şi cât mai multe resurse pentru a avea o ţară sigură. Acuzaţia cum că servicii de informaţii din România preiau partide politice este de o gravitate nemaîntâlnită, mai ales din partea unui fost prim ministru şi mai ales faţa de partide precum PNL sau PSD. Am văzut că domnul Calimente de la comisia SIE vrea sa-i cheme pe Gorghiu şi Ponta, pe Zgonea şi Tudose. Şi eu cred că aceşti patru politicieni trebuie să vinaă în comisii pentru a-şi explica afirmaţiile. Vă asigur că legea permite comisiilor să afle adevărul”, a declarat Sebastian Ghita

1 comentariu la “Sebastian Ghiță, despre posibilii ofițeri acoperiți: „Am văzut că domnul Calimente vrea să-i cheme pe Gorghiu şi Ponta, pe Zgonea şi Tudose”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *