Skip to content
Politică

Sebastian Ghiță, detaliu incendiar. De ce îl șantaja Geoană pe Ponta

Deputatul Sebastian Ghiță dezvăluie un detaliu incediar din culisele scandalului de la ședința CexN al PSD.

Acesta spune că Mircea Geoană l-a șantajat pe Victor Ponta pentru ca premierul să îi ofere funcția de ministru de Externe.

„Nu doar pe mine m-a sunat domnul Geoană, ci și pe alți colegi. Geoană a spus foarte simplu că Ponta trebuie să fie atent pe cine numește la MAE, știți foarte bine că a ales să îl numească pe Bogdan Aurescu, iar Geoană s-a enervat maxim și a început să sune colegii, haideți să facem scandal împotriva lui Ponta. N-a sărit pentru oamenii din diaspora acum două saptamani, nu a facut scandal acum doua saptamani. L-a apucat ingrijorarea abia cand a vazut ca n-a primit functia de ministru de Externe. Daca ne dam dupa deget ca niciodata din partid oamenilor nu li se spune cum stau lucrurile, va spun eu. Daca Ponta ii dadea functia lui Geoana ieri, nu mai exista nici un scandal in PSD

N-am o lupta cu acesti oameni. Iliescu e un tip, un om pe care il cunoastem toti, caruia i-am admirat calitatile si i-am urat greselile. Nu e o lupta el are 84 eu am 36. Pentru ce sa ma lupt cu el? Eu vreau gradinite si scoli si el vrea sa-i fie slavita memoria”, a declarat Ghiță la RomaniaTv.

 

2 comentarii la “Sebastian Ghiță, detaliu incendiar. De ce îl șantaja Geoană pe Ponta

  1. ghita bati campii. Geoana merita numirea in functia de ministru de externe, dar voi ati cautat un motiv sa scapati de el ca nu cumva sa va concureze la conducerea PSD. Ponta s-a folosit de geoana si cand sa-i dea un loc in guvern pe care ilmeritaa facut pe niznaiul. E adevarat ca daca Geoana ocupa functia de ministru de externe ii facea lui Ponta o concurenta teribila la imagine. Frica de Geoana l-a facut pe ponta sa nu-l numeasca ministru de externe.

  2. Bravo Ghita!
    Sustin asemenea acte pe care le propune. In orice adunatura sunt si prosti si destepti. Imi place ce aud!
    Normal ca Geoana voia postil, ca era malai mai mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *