Skip to content
Societate

Secretar de stat la Ministerul Muncii anunță digitalizarea sistemului: Dispozițiile bugetare pentru plata pensiilor și beneficiilor sociale se vor transmite în format electronic

Dispozițiile bugetare pentru plata pensiilor și beneficiilor sociale se vor transmite de acum în format electronic, a anunțat secretarul de stat de la Ministerul Muncii, Alin Igant. Una dintre prioritățile programului de guvernare al celor de la PNL ținea tocmai de debirocratizarea aparatului de stat și digitalizarea acestuia.

Alin Ignat a mai subliniat că, în trecut aceste dispoziții generale ajungeau chiar după 3 zile, cu trenul, de la Trezoreria Națională, în județe precum Caraș-Severin, în condiții meteorologice normale.

„Dispozițiile bugetare pentru plata pensiilor și beneficiilor sociale plecau, până azi, cu TRENUL de la Trezoreria Națională spre cele județene, documentele ajungând astfel, chiar după 3 zile, în unele județe (ex: Caraș-Severin). Asta, în condiții meteo normale.

De astăzi, această comunicare se va face ELECTRONIC, așa cum e firesc în vremurile actuale!

Ceea ce au tratat cu nepăsare și ignoranță, ani la rând, guvernele PSD, s-a rezolvat acum, în guvernarea liberală.

Împreună cu ministrul Violeta Alexandru, am făcut tot ce a fost necesar, colaborând strâns, în fiecare zi, cu Ministerul Finanțelor, pentru a aduce la NORMAL acest mod rudimentar de a comunica între instituții, eliminând de acum orice întârziere în livrarea prestațiilor către oameni!

#lamuncă #SEPOATE”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *