Skip to content
Republica Moldova

Secretarul de stat Adrian Dupu, întâlnire cu investorii români din R.Moldova: Peste 1700 de firme cu capital românesc activează peste Prut

Facebook/Departamentul pentru Relatia cu Republica Moldov

Adrian Dupu, secretar de stat al Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova, a avut luni o întâlnire cu Dan Nuțiu, director executiv al Asociației Investitorilor Români în Republica Moldova, iar discuțiile s-au axat pe situația companiilor cu capital românesc în stânga Prutului și pe posibilitățile de colaborare dintre DRRM și AIR. Cei doi oficiali au vorbit și despre importanța promovării companiilor românești pe piața moldovenească.

„Secretarul de Stat al DRRM, dl Adrian Dupu, a avut astăzi la sediul Departamentului o întâlnire cu dl Dan Nuțiu, director executiv al Asociatiei Investitorilor Români în Republica Moldova (AIR). Discuțiile s-au axat pe situația companiilor cu capital românesc în Republica Moldova și posibilitățile de colaborare dintre DRRM și AIR. În acest moment sunt peste 1700 de firme cu capital parțial sau integral românesc în stânga Prutului. Totodată cei doi au discutat despre importanța promovării companiilor românești pe piața moldovenească”, se arată în comunicatul DRRM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *