Skip to content
Politică

Secretarul general adjunct al PNL, Cristi Barbu: Pentru prima oară în istorie, Partidul Național Liberal oferă țării și președintele, și prim-ministrul!

Facebook

Secretarul general adjunct al PNL, Cristi Barbu, indică într-o postare pe pagina personală de socializare coordonatele pe care liberalii își doresc „să clădească România normală”: demnitatea, libertatea individuală, egalitatea în faţa legii, cinstea, încrederea si toleranţa

”Demnitatea, libertatea individuală, egalitatea în faţa legii, cinstea, încrederea si toleranţa sunt coordonatele pe care vrem să clădim România normală!

Pentru prima oară in istorie, Partidul Național Liberal oferă țării și președintele și primul-ministru!

Considerat „zodia bună a României” de către Regele Ferdinand I, Ion I. C. Brătianu cred că ar fi fost mândru de ce a realizat acum Partidul Național Liberal!”, scrie Cristi Barbu.

Guvernul propus de premierul desemnat Ludovic Orban a fost învestit, luni, de plenul reunit al Parlamentului. Din totalul 465 de parlamentari, s-au înregistrat 240 voturi, a anunţat senatorul Silvia Dinică.

„Parlamentul acordă votul de încredere Guvernului cu votul majorităţii deputaţilor şi senatorilor, minimum 233 voturi pentru. Ca urmare a faptului că 240 au votat pentru acordarea încrederii Guvernului, se constată că este în întrunită majoritatea pentru ca Parlamentul să acorde încredere programului de guvernare şi listei Guvernului Orban”, a precizat aceasta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *