Skip to content
Politică

Secretarul general adjunct al PNL, Cristi Barbu: Pentru prima oară în istorie, Partidul Național Liberal oferă țării și președintele, și prim-ministrul!

Facebook
" "

Secretarul general adjunct al PNL, Cristi Barbu, indică într-o postare pe pagina personală de socializare coordonatele pe care liberalii își doresc „să clădească România normală”: demnitatea, libertatea individuală, egalitatea în faţa legii, cinstea, încrederea si toleranţa

”Demnitatea, libertatea individuală, egalitatea în faţa legii, cinstea, încrederea si toleranţa sunt coordonatele pe care vrem să clădim România normală!

" "
" "

Pentru prima oară in istorie, Partidul Național Liberal oferă țării și președintele și primul-ministru!

Considerat „zodia bună a României” de către Regele Ferdinand I, Ion I. C. Brătianu cred că ar fi fost mândru de ce a realizat acum Partidul Național Liberal!”, scrie Cristi Barbu.

Guvernul propus de premierul desemnat Ludovic Orban a fost învestit, luni, de plenul reunit al Parlamentului. Din totalul 465 de parlamentari, s-au înregistrat 240 voturi, a anunţat senatorul Silvia Dinică.

„Parlamentul acordă votul de încredere Guvernului cu votul majorităţii deputaţilor şi senatorilor, minimum 233 voturi pentru. Ca urmare a faptului că 240 au votat pentru acordarea încrederii Guvernului, se constată că este în întrunită majoritatea pentru ca Parlamentul să acorde încredere programului de guvernare şi listei Guvernului Orban”, a precizat aceasta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *