Skip to content
Alegeri Europarlamentare 2019 Politică

Secretarul General Adjunct al PNL, Cristi Barbu, salută revenirea lui Rareș Bogdan în PNL: Este un câştig cert!

Secretarul General Adjunct al Partidului Național Liberal (PNL), Cristi Barbu, a salutat, joi, într-o postare pe pagina sa de Facebook, decizia partidului de a-l readuce pe Rareș Bogdan în interiorul formațiunii politice la conducerea căreia se află Ludovic Orban.

Amintim că, într-o declarație exclusivă pentru PSnews.ro, jurnalistul Rareș Bogdan a confirmat informația apărută în spațiul public încă de acum câteva săptămâni, potrivit căreia acesta acesta va deschide lista PNL pentru europarlamentare.

Detalii aici: E oficial! Rareș Bogdan pleacă de la Realitatea TV și candidează în fruntea listei PNL la europarlamentare: M-am hotârât!

”Repatrierea lui Rareş Bogdan este un câştig cert pentru Partidul Naţional Liberal. Rareş nu a fost adus doar pentru că PNL avea nevoie de popularitatea şi simpatia sa, ci pentru că PNL a vrut să aducă înapoi un liberal autentic, un patriot şi un pro-european convins.
Pentru cine nu ştie, Rareş Bogdan a mai fost membru PNL în trecut şi a condus tineretul liberal din Cluj pentru mai bine de 4 ani.
Astăzi a revenit acasă, iar noi l-am primit cu braţele deschise. Ne bucurăm că te-ai întors, Rareş!”, scrie Cristi Barbu pe pagina sa de Facebook.

În continuare vă prezentăm câteva capturi foto desprinse de la întâlnirea liberalilor de joi:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *