Skip to content
Politică

Secretarul general al Guvernului Dăncilă, un premier respins de Iohannis SURSE

Romania Libera

Se vehiculează că Secretarul general al Guvernului Vioricăi Dăncilă, a patra nominalizare de premier din partea PSD, va fi o persoană ce ar fi trebuit să ocupe, la rândul său, funcția de șef al Executivului.

Este vorba, conform unor surse din PSD citate de Hotnews.ro, de Sevil Shhaideh, chiar prima propunere a Partidului Social Democrat de la începerea acestui mandat parlamentar. Amintim faptul că fostul ministru al dezvoltării rurale și administrației publice din Guvernul Ponta a fost respinsă de președintele Iohannis, atunci când numele acesteia a fost înaintat de către Liviu Dragnea, președintele social democraților.

Deasemenea, potrivit acelorași surse, Shhaideh lucrează în aceste zile la programul de guvernare alături de Viorica Dăncilă și Darius Vâlcov.

1 comentariu la “Secretarul general al Guvernului Dăncilă, un premier respins de Iohannis SURSE

  1. cand isi baga coada valcov ceva nu este in regula!! fereasca-ne D-zeu de o alta teapa cum a fost cea cu introducerea contributiilor angajatorului in salariul brut (in fapt desfiintarea unui drept-creanta – dreptul patrimonial al asiguratilor la co-finantarea rentelor de asigurari si inlocuirea acestuia cu o obligatie patrimoniala – cresterea/grevarea cu 18,5 p.p. a contributiilor de asigurari obligatorii)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *