Skip to content
Politică

Secretarul general al PNL: Alianța Vestului, un model de preluat

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, a trasmis printr-o postare pe pagina sa de Facebook că semnarea Alianței Vestului este benefică pentru dezvoltarea pe viitor a României.

Redăm mai jos postarea integrală a lui Robert Sighiartău:

„Alături de Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca și unul dintre promotorii Alianței Vestului formată din patru orașe conduse cu succes de administrații locale liberale (Cluj-Napoca, Oradea, Timișoara, Arad).

Alianța Vestului este un model care poate fi preluat și de administrațiile locale din celelalte regiuni ale țării. Este un model de dezvoltare prin valorificarea energiilor și competențelor locale, accesarea directă și cu succes a fondurilor europene și prin spargerea barierelor puse de pesediști. Va fi un model pentru o Românie eliberată de feudele subdezvoltării întreținute interesat de PSD. Tocmai pentru că îi este pus în pericol monopolul subdezvoltării și al sărăciei care îi asigură voturi captive, PSD răspândește minciuni despre Alianța Vestului.
Nu se rupe nimic, nu se izolează nimeni. Dimpotrivă, este un model de urmat pentru a reduce rupturile de dezvoltare și nivel de trai”, scrie deputatul PNL.

De asemenea, secretarul general al PNL a declarat că  “PNL va aduce modelul de succes și dezvoltare din orașele din Transilvania la guvernarea României”, potrivit B1.ro.

”Este modelul de guvernare pe care îl vom avea și pe baza căruia PNL va transforma România în bine”, a conchis liberalul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *