Skip to content
Politică

Secretarul general al PPE: La mine în ţară se protestează că sunt prea multe autostrăzi, aici se protestează că sunt prea puţine

Secretarul general al PPE Antonio Lopez a criticat PSD, sâmbătă la Summitul PPE al liderilor locali și regionali, spunând că Guvernul României este un eșec, iar în Spania cetățenii se plâng că au prea multe autostrăzi, în timp ce aici românii protestează cu au prea puține, ceea ce este „ridicol”, afirmă el.

”E de departe cel mai mare eveniment pe care l-am produs în această campanie. Practic este un exemplu România pentru noi toți. Nu acest guvern, nu socialiștii de aici. Este un eșec. Nu aceasta e imaginea României. Imaginea României este aici, modestia, oameni care muncesc din greu.” a spus Antonio Lopez.

”La mine în ţară se protestează că sunt prea multe autostrăzi, aici se protestează că sunt prea puţine. Voi, aleşii locali, sunteţi cei care obţineţi voturile. E mereu o onoare să fac campaniile alături de aleşii locali, pentru că voi sunteţi inima partidului, voi sunteţi oamenii care contează” a mai declarat secretarul general al Partidului Popular European la summit-ul găzduit de Partidul Național Liberal la Romexpo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *