Skip to content
Sport

Secretele unui ten regal – reguli de la care nu se abat Meghan Markle sau Prinţesa Eugenie

Cum reuşeşte ducesa Meghan Markle să aibă un ten perfect, mai ales că este însărcinată? Aceasta este întrebarea care macină lumea mondenă din Marea Britanie şi la care a încercat să răspundă un expert în îngrijirea pielii, doctorul Ross Perry, informează Express.co.uk.

Pentru a evita acneea frecventă în timpul sarcinii, medicul sfătuieşte ca femeile să recurgă la băile cu aburi de câteva ori pe săptămână, exfoliere, dar, cel mai important lucru, tenul are nevoie de o hidratare cât mai bună şi recomandă aplicarea unei creme cu protecţie solară.

Toate acestea vor conduce la apariţia pigmentării tenului.

„Țineți o dietă sănătoasă cu legume şi frunze pline de antioxidanți, dar şi fructe”, sfătuieşte medicul.

Ross Perry bănuieşte că ducesa Meghan Markle ar fi început totuşi un regim special conceput pentru îmbunătăţirea sănătăţii pielii cu mult timp înainte,

Doctorul crede, de asemenea, că prințesa Eugenie, nepoata Reginei Marii Britanii, a fost la fel de dedicată rutinei pentru îngrijirea tenului. El a lăsat să se înţeleagă că Eugenie ar fi urmat un procedeu de întreţinere care se numeşte “Piele de sticlă”, o tehnică de înfrumuseţare coreeană, care ar duce la crearea unui efect asemănător porţelanului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *