Skip to content
Politică

Secretul din familia lui Sevil Shhaideh. Legătura dintre soț și Bashar al-Assad FOTO

sputniknews.com

Citiți, în cele ce urmează, despre secretul din familia premierului propus de către PSD – Sevil Shhaideh. Mai precis, veți vedea legătura dintre soțul fostului ministru al Dezvoltării și președintele Siriei, Bashar al-Assad.

Akram Shhaideh (soțul lui Sevil Shhaideh) este susținător al lui al-Assad, acuzat de crime de război de către țările vest-europene, SUA și statele din Peninsula Arabică. Akram Shhaideh, de origine siriană, transmite pe Facebook mesaje pro-Assad, folosește simbolurile loialității față de regimul de la Damasc și critică atât rebelii, cât și liderii arabi și vestici care susțin opoziția siriană. De asemenea, soțul politicianului PSD a comentat, în scris, la mai multe articole apărute în presa siriană, apărând de fiecare dată regimul de la Damasc, scrie RISE Project.

10269372_1380797408871867_2243132060322310933_n

Akram Shhaideh a fost consultant personal al secretarului de stat din Ministerul sirian al Agriculturii în perioada 2013-2014. Agronom de profesie, Shhaideh este originar din Lattakia, unde și-a obținut diploma universitară în 1984.

Primul său loc de muncă a fost cel de șef de departament în Ministerul Agriculturii de la Damasc, în 1988. Shhaideh și-a continuat cariera în aceeași instituție până în 2010, tot pe funcții de conducere. În 2011, oficialul devine consultantul pe probleme de agricultură al Regiei Autonome Județene Drumuri și Poduri Constanța, funcție pe care o deține și astăzi. În 2015, Akram Shhaideh a obținut și cetățenia română.

În 2011, la câteva luni de la izbucnirea războiului civil, Akram Shhaideh publica un articol în care punea revolta populară pe seama organizației Frații Musulmani, criticând opoziția și denunțând interesele externe mascate sub umbrela apărării drepturilor omului: „Frăția Musulmană este partidul-cheie în lupta împotriva puterii și împotriva oricărei forme de guvernare: civilă, militară și științifică”, scria soțul premierului propus de PSD.

„A fi în opoziție nu înseamnă mirosul trădării și a arăta lipsă de respect pentru credință și patrie sub pretextul schimbării și evoluției, critica omul de afaceri opoziția siriană.

1

Citiți mai multe AICI.

2 comentarii la “Secretul din familia lui Sevil Shhaideh. Legătura dintre soț și Bashar al-Assad FOTO

 1. Domnule Valentin Busuioc, situatia din Siria este ft.complexa pt.ca dvs sa puteti categorisi atat de usor o persoana venita de acolo si devenita cetatean roman. Daca ati fi trait o vreme in Siria, as fi fost tentata sa
  iau de bun parerile dvs. susmentionate.

 2. Bravo lui ca-si sustine tara si pe conducatorii [email protected]
  Se stie ce a ajuns Irak dupa asasinarea lui nSadam husein.
  Se stie ce a ajuns Libia dupa asasinarea Lui Moamer Gadafi.
  Se stie ce a ajuns Egipt dupa inlaturarea lui Hosni Mubarak.
  Nu mai scriu de Romania dupa asasinarea lui Nicolae Ceausescu (azi Romanica procurorilor).
  P.S oare Ghita Sebastian a avut soarta lui Marta ca procurromul ala prea se imbatosea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *