Skip to content
Sănătate

Secţia de Oncologie a Spitalului Judeţean din Deva în carantină, pentru a fi dezinfectată, după ce cadre medicale au fost confirmate cu coronavirus

news.ro

Secţia de Oncologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Deva a intrat în carantină şi urmează să fie dezinfectată, după ce mai multe cadre medicale au fost depistate pozitiv cu coronavirus.

Potrivit unui comunicat de presă, de miercuri seara, al Consiliului Judeţean Hunedoara, secţia de Oncologie a Spitalului Judeţean va fi dezinfectată.

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă din Deva a dispus intrarea în carantină a Secţiei de Oncologie după ce cadre medicale au fost depistate pozitiv la testul COVID-19. Potrivit managerului Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Deva, dr. Daniela Roşca, secţia a intrat în carantină şi urmează să se efectueze activitatea de dezinfecţie”, se arată în comunicat, conform news.ro.

Potrivit managerului unităţii medicale, „atât pacienţii (13 la număr – unul se află în fază terminală), cât şi personalul medical din secţie, sunt asimptomatici. În prezent sunt efectuate testările COVID-19. Cadrele medicale depistate pozitiv nu şi-au desfăşurat activitatea la SJU Deva pe parcursul acestei săptămâni”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *