Skip to content
Puterea Știrilor Video

Sectorul 4 va avea bazin acoperit de înot și o grădiniță ultramodernă în mall. Daniel Băluță: Înregistrăm o premieră a intrării în normalitate!

" "

Edilul Sectorului 4, Daniel Băluță, a anunțat în cadrul emisiunii ”Puterea știrilor” investiții majore din fonduri europene în obiective importante, precum grădinițe, licee sau un bazin de înot.

”Înregistrăm o premieră a intrării în normalitate: am semnat ordinul de începere a lucrărilor pentru primul bazin de înot acoperit din Sectorul 4. Deci, rețineți!, la un număr de 30.000 de copii, discutăm abia în 2019 despre ordinul de începere pentru un bazin de înot acoperit.

" "
" "

De asemenea, în aceeași incintă, în Școala generală nr. 190, am semnat ordinul de începere pentru o grădiniță nouă. Ce este îmbucurător este că sursa de finanțare pentru aceste obiective extrem de importante pentru comunitatea noastră este reprezentată de Programul operațional regional, sunt bani europeni. E vorba de un proiect unde Primăria Sectorului 4 are o cotă de participare de doar 2%.

De asemenea, construim o grădiniță nouă prin Programul național de dezvoltare locală, etapa a II-a, grădinița nr. 308, aceasta fiind una dintre promisiunile din campanie și sperăm că până la sfârșitul anului va fi gata”, declarat primarul.

Mai mult, Daniel Băluță se pregătește să inaugureze o grădiniță inedită, atât prin capacitatea foarte mare, cât și datorită locației alese.

”Și pentru că populația Sectorului 4 este în continuă creștere, a apărut necesitatea de construire de noi grădinițe. În câteva săptămâni inaugurăm deja o grădiniță inedită. Are o capacitate de 500 de copii, este ultramodernă și este localizată într-un mall. Am găsit condiții deosebite acol și am găsit și un preț extraordinar – gândiți-vă că plătim pentru chirie 6 euro pe metrul pătrat!

Apoi, tot din bani europeni, avem liceul Miron Nicolescu, care va fi modernizat și transformat într-o unitate etalon, fiind vorba de o investiție de aproape 4 milioane de euro”, a punctat edilul.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *