Skip to content
Politică

Secureanu, vizită matinală la DNA

Fostul director al Spitalului ”Malaxa” Florin Secureanu s-a prezentat, miercuri dimineața, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, precizând că a venit pentru a ridica mai multe documente.

„Am venit să ridic documente. Am de ridicat 150 de documente. Nu am făcut niciun denunţ. (…) Iubita este singura care are grijă de mine, pe banii ei, primeşte de la stat”, le spunea Secureanu jurnaliştilor, pe 31 iulie, la sediul DNA.

Amintim că Secureanu, care se află în arest la domiciliu, a recunoscut în totalitate faptele de care este acuzat, informează Dcnews.ro

„Vă aduc la cunoştinţă că regret faptele care mi se impută şi le recunosc. La ultima întrevedere cu procurorii, am recunoscut absolut toate acuzaţiile care mi-au fost aduse. Mărturia mea oscilantă din timpul urmăririi penale s-a datorat faptului că doream să văd mai întâi finalizate expertizele efectuate în dosar. Am recunoscut toate faptele, pe care le regret”, le-a spus, în urmă cu o lună, Florin Secureanu magistraţilor de la Curtea de Apel Bucureşti, când a solicitat să fie plasat din arest preventiv în arest la domiciliu, pe motiv că are probleme de sănătate.

Pe 15 mai, Florin Secureanu a fost trimis în judecată de DNA, în stare de arest preventiv, pentru săvârşirea infracţiunilor de delapidare – cinci fapte, dintre care una cu consecinţe deosebit de grave – şi luare de mită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *