Skip to content
Politică

Secureanu vrea să iasă de la Beciul Domnesc: Am o lucrare de stomatologie neterminată

evz.ro

Fostul director al Spitalului ”Malaxa” Florin Secureanu cere clemență în fața magistraților de la Curtea de Apel București.

Mai exact, Secureanu solicită eliberarea din arestul preventiv, arătând că și-a recunoscut în totalitate faptele și, pentru a demonstra buna credință, este dispus să-și vândă un imobil pentru a acoperi o parte din prejudiciul care i se impută.

„Vă aduc la cunoștință că regret faptele care mi se impută și le recunosc. La ultima întrevedere cu procurorii, am recunosc absolut toate acuzațiile care mi-au fost aduse. Mărturia mea oscilantă din timpul urmăririi penale s-a datorat faptului că doream să văd mai întâi finalizate expertizele efectuate în dosar. Am recunoscut toate faptele, pe care le regret. Rugămintea mea este să îmi schimbați măsura preventivă. Am probleme pulmonare și acestea pot fi tratate doar în instituțiile spitalicești. Am o lucrare de stomatologie care a rămas neterminată și ar putea duce la septicemie. Vreau să vă aduc la cunoștință că doresc să acopăr din prejudiciu. Am un vecin are dorește să achiziționeze un imobil pe care îl dețin. Vreau să îmi manifest intenția de a acoperi o parte din prejudiciu, pentru a demonstra buna mea credință față de faptele comise”, a spus Secureanu în sala de judecată, potrivit Dcnews.ro

Amintim că pe 15 mai, Florin Secureanu a fost trimis în judecată de DNA, în stare de arest preventiv, pentru săvârșirea infracțiunilor de delapidare — 5 fapte, dintre care una cu consecințe deosebit de grave — și luare de mită.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *