Skip to content
Politică

Şedinţă a conducerii PSD. Ce subiecte sunt discutate

Inquam Photos / Octav Ganea
" "

Biroul Permanent Naţional al PSD se reuneşte de la ora 11.00, la sediul central din Kiseleff. Potrivit unor surse politice la această şedinţă se va discuta despre chemarea în Parlament a ministrului de Finanţe Florin Cîţu, pentru a da detalii despre viitorul buget, dar şi altor miniştri.

PSD a criticat dur Guvernul Orban şi PNL că nu vin să prezinte înainte de alegeri proiectul de buget pe 2021, cu toate că ar trebui să existe un asemenea proiect cât mai repede în dezbatere publică, pentru a nu întârzia cu el prea mult.  În acest context, liderii PSD iau în calcul chemarea în Parlament a ministrului Florin Cîţu, pentru a da explicaţii faţă în faţă, nu doar replici pe canalele sociale şi în interviuri.

" "
" "

Prin urmare, potrivit unor surse politice, una din temele discutate luni în şedinţa Biroului Permanent Naţional este chemarea lui Cîţu în Parlament.  Şi alţi miniştri ar putea să fie solicitaţi pentru a da explicaţii despre modul cum gestionează pandemia, cum e cazul ministrului Educaţiei, Monica Anisie.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *