Skip to content
Politică

Ședința CNA, suspendată din lipsă de cvorum. Cine a părăsit adunarea

În prima parte a ședinței CNA de marți au fost prezenți membrii Florin Gabrea, Valentin Jucan (care a prezidat ședința), Lorand Turos, Viorel Vasile Buda, Laura Georgescu, Gabriel Tufeanu, Răsvan Popescu și Radu Călin Cristea, informează Agerpres.

Ședința CNA a fost suspendată din lipsă de cvorum, după ce au fost parcurse patru din cele opt puncte de pe ordinea de zi, din cauza faptului că Răsvan Popescu a părăsit adunarea.

De altfel, Răsvan Popescu a anunțat de la deschiderea ședinței că va participa doar la jumătate din ordinea de zi. Membrul CNA a amintit de declarația sa anterioară, potrivit căreia nu va participa la ședințe prezidate de Valentin Jucan.

„Am venit pentru a nu vă lăsa fără cvorum. Nu are rost să sufere operatorii pentru că noi avem probleme aici între noi”, a declarat Răsvan Popescu, care a anunțat că se va retrage după punctul patru al ordinii de zi a CNA — „Lista must carry”.

Potrivit regulamentului, pentru ca o ședință a Consiliului Național al Audiovizualului să aibă loc, trebuie să fie prezenți cel puțin opt membri CNA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *