Skip to content
Politică

Ședința Comisiei pentru apărare din Camera Deputaților, suspendată. Raețchi, reacție dură la PSD-ALDE

cdep.ro

Şedinţa Comisiei pentru apărare din Camera Deputaţilor, suspendată din lipsă de cvorum. Raeţchi: Domnii de la PSD-ALDE s-au evaporat, blocând orice tip de control parlamentar asupra Jandarmeriei

“Am avut o şedinţă a Comisiei de apărare din Camera Deputaţilor. Era o şedinţă ordinară, anunţată cu mult timp înainte, făcea parte din programul uzual al Comisiei. Nu era nevoie de nicio altă aprobare, însă în momentul în care am introdus pe ordinea de zi solicitarea audierii celor implicaţi în evenimentele din 10 august, vorbesc de doamna Carmen Dan, de şefii din Jandarmerie. Domnii de la PSD-ALDE s-au evaporat, nu au asigurat cvorumul de şedinţă, făcând ceea ce noi, cei din opoziţie, cunoaşte de mult, şi anume blocând orice tip de control parlamentar asupra Jandarmeriei”, a spus deputatul Ovidiu Raeţchi, informează news.ro.

Acesta a precizat că în decursul zilei de marţi vor fi trimise invitaţiile către şefii instituţiilor responsabili de evenimentele din 10 august.

“Noi insistăm să avem o audiere de urgenţă, pentru că este o situaţie foarte gravă. Ne vom retrage în Biroul Comisiei şi vom încerca să trimitem invitaţii pentru săptămâna viitoare,pentru doamna Carmen Dan, pentru şefii Jandarmeriei, pentru conducătorul de la acea brigadă specială de intervenţii care se pare că a avut un rol important, şi pentru prefectul Capitalei”, a mai spus acesta.

Şedinţa Comisiei a fost suspendată şi reprogramată pentru marţea viitoare de preşedintele Dorel Căprar, după ce membrii PSD-ALDE nu au fost prezenţi pentru a fi asigurat un cvorum.

De asemenea, Ovidiu Raeţchi a cerut să se stabilească o dată pentru audierea persoanelor, dar Căprar a spus că nu se poate, invocând lipsa de cvorum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *