Skip to content
Politică

Ședința CSAT, convocată de Iohannis în lipsa lui Ponta, A ÎNCEPUT

Şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) a început joi, la ora 14.00 și până în prezent Administraţia Prezidenţială nu a comunicat temele care vor fi discutate, potrivit b1.ro.

Premierul Victor Ponta nu va participa la ședință, acesta aflându-se în concediu, însă vicepremierului Gabriel Oprea i-au fost desemnate atribuţiile de conducere a Guvernului, în perioada 29 iulie – 9 august, când Ponta este plecat.

Şedinţa CSAT este condusă de preşedintele Klaus Iohannis.

Din Consiliului Suprem de Apărare a Ţării mai fac parte: premierul, care are funcţia de vicepreşedinte CSAT, ministrul apărării naţionale, ministrul afacerilor interne, ministrul afacerilor externe, ministrul justiţiei, ministrul economiei, ministrul finanţelor publice, directorul Serviciului Roman de Informaţii, directorul Serviciului de Informaţii Externe, şeful Statului Major General şi consilierul prezidenţial pentru securitate naţională.

1 comentariu la “Ședința CSAT, convocată de Iohannis în lipsa lui Ponta, A ÎNCEPUT

  1. In prostia lui fara margini, Iohannis nu pricepe ca CSAT-ul nu este o institutie oculta sau o Loja Masonica, ci o institutie a statului in care se discuta probleme de interes national. Adica nu poate fi un secret continutul Ordinii de zi… Dar atata intelege el din functia pe care o detine. Adica nimic !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *