Ședința PNL: Dan Vîlceanu a fost exclus din partid

Sigla PNL
Sursa foto: INQUAM PHOTOS / OCTAV GANEA

UPDATE 12:00

Biroul Executiv al PNL a votat, luni, pentru excluderea deputatului Dan Vîlceanu din partid, a anunţat și liderul liberalilor, Nicolae Ciucă, la finalul unei şedinţe a conducerii.

„Ultima decizie a fost aceea de a da curs unei solicitări a filialei Gorj, în ceea ce priveşte exprimarea solicitării de excludere din partid a domnului deputat Dan Vîlceanu”, a precizat Ciucă la sediul central al PNL.

UPDATE 11:55

BEX PNL a votat, luni, pentru excluderea din partid a deputatului Dan Vîlceanu, fost ministru de Finanțe. Sancțiunea a fost votată după ce Vîlceanu a votat la vedere împotriva învestirii Guvernului Marcel Ciolacu din care face parte și PNL.

Solicitarea de excludere a venit din partea filialei PNL Gorj, unde Vîlceanu este înscris.

Dan Vîlceanu este un apropiat al fostului premier PNL Florin Cîțu, în mandatul căruia a fost ministru. După ce Cîțu a pierdut șefia PNL și a Guvernului, Vîlceanu a pierdut și el șefia PNL Gorj.

UPDATE 11:19

Ședință cu scântei a Biroului Executiv al PNL. O parte dintre liberali i-au reproșat dur, ministrului Finanțelor, Marcel Boloș, luni, faptul că a vorbit public despre eliminarea facilităților fiscale la anumite categorii profesionale.

––––––––––––––––

Conducerea PNL se reunește luni dimineață, principalul subiect fiind raportarea formațiunii la subiectul menținerii unor facilități fiscale pentru IT-iști, cei din construcții, precum și din agricultură. Nu lipsesc nici temele de partid, cum ar fi o posibilă excludere, susțin surse poltice.

Prima ședință va fi cea a conducerii restrânse a partidului, adică președintele, secretarul general și prim-vicepreședinții, cu miniștrii și secretarii de stat. În această ședință va fi abordată și tema facilităților fiscale, dată fiind prezența lui Marcel Boloș, ministrul de Finanțe.

Apoi, de la ora 09.00, va fi și o ședință de Biroul Executiv a PNL. Potrivit informațiilor „Adevărul”, printre temele avute în vedere este și cea a excluderii deputatului Dan Vîlceanu, fost ministru de Finanțe, care a refuzat să voteze Guvernul Ciolacu. De asemenea, o discuție ar urma să aibă loc pe tema începerii pregătirii partidului pentru alegerile din 2024.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: