Skip to content
Politică

Sediul Ministerului Justiției, atacat cu ouă!

captura video adevarul.ro

Sediul Ministerului Justiţiei a fost atacat cu ouă luni dimineaţă de mai mulţi protestatari, printre care s-au aflat Cristian Mihai Dide şi Marian Moroşanu, cunoscut ca Marian „Ceauşescu“.

Acesta este al treilea incident în ultimele săptămâni, în care sediul ministerului condus de Tudorel Toader este ţinta unor astfel de atacuri, după ce aieşi protestatri au aruncat cu vopsea roşie pe scări, iar în urmă cu câteva zile au aruncat cu ketchup pe clădire şi cu muştar pe o maşină care aparţine Ministerului Justiţiei, scrie Adevărul.

Protestatarii au adus în faţa insitituţiei şi o maşină pe care era agăţat un banner cu un mesaj împotriva lui Tudorel Toader, dar şi două „momâi“ cu chipurile lui Tudorel Toader şi Călin Popescu Tăriceanu.

1 comentariu la “Sediul Ministerului Justiției, atacat cu ouă!

  1. Dar pe ăștia nu-i f–e nimeni ? E mai bine să ieșim în stradă și să strigăm ce vrem ?, Ce fac acești indivizi de ceva vreme frizează ridicolul ! Rămâne ca fiecare să iasă în stradă, cu furci, cu topoare, cu ouă clocite, cu ce apucă, să-și restabilească ordinea care-i place, daca ă Statul este așa slab că nu poate să restabilească Ordinea !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *