Skip to content
Politică

Sediul PNL Neamț, „călcat” a treia oară de hoți

stiri-neamt.ro

Sediul filialei județene a PNL Neamț a fost spart de hoți. Sediul liberalilor nemțeni a mai fost spart atât în 2014, cât și în 2016. Spargerea sediului din orașul Piatra Neamț ar fi avut loc în noaptea de miercuri spre joi.

Deocamdată, nu se știe dacă din sediul a fost sau nu furat ceva. Surse locale citate de stiri-neamt.ro precizează că și în anul 2014, înaintea alegerilor prezidențiale, dar și în 2016, sediul liberalilor nemțeni a fost spart.

Președintele PNL Neamț Mugur Cozmanciuc a scrie pe Facebook că nu se va lăsa intimidat de acest incident: „Am mai spus-o și o repet: PNL vrea o competiție electorală corectă!

Este ridicol ce am găsit în această dimineață la sediul PNL Neamț. Din păcate nu este prima dată când adversarii politici recurg la astfel de metode, rupte din manualele comuniste. La fel ca în 2014 sau în 2016, se pare că i-am deranjat foarte tare pe contracandidați prin declarațiile și acțiunile noastre. Dacă așa vor să dea startul campaniei electorale, înseamnă că greul abia începe și ne vom pregăti pentru cele mai abjecte atacuri.

Ne scârbește acest mod de a face politică, însă nu ne vom lăsa intimidați. Nemțenii sunt mai deștepți decât își imaginează unii politicieni, înțeleg astfel de derapaje și le sancționează la vot!”

Președintele PNL Neamț Mugur Cozmanciuc: Am mai spus-o și o repet: PNL vrea o competiție electorală corectă!Este…

Publicată de PNL Neamt pe Joi, 27 august 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *