Skip to content
Politică

Şef de CJ, exclus din PNL

În urma unei decizii a Biroului Politic Judeţean,copreşedintele PNL Cluj Mihai Seplecan, care este şi preşedinte al Consiliului Judeţean, a fost exclus, vineri, din partid. Decizia urmează să fie transmisă spre validare Comitetului Director Judeţean.

Copreşedintele PNL Cluj senatorul Marius Nicoară a declarat, vineri, la finalul şedinţei BPJ că din 63 de voturi exprimate 59 au fost pentru excluderea lui Mihai Seplecan, iar patru voturi au fost nule.

În şedinţa BPJ a PNL Cluj s-a discutat propunerea de sancţionare a lui Mihai Seplecan şi s-a decis excluderea din partid a acestuia. Din 63 de voturi exprimate, au fost 59 de voturi pentru excludere şi patru voturi nule. Decizia va fi înaintată, pentru validare, Comitetului Director Judeţean al PNL Cluj, care se va întruni în 6 noiembrie, după care, dacă va fi validată, va rămâne definitivă. Dacă rămâne definitivă, decizia va putea fi atacată de Mihai Seplecan în termen de zece zile la Curtea de Onoare şi Arbitraj a PNL Cluj, iar dacă rămâne validată, va fi transmisă prefectului judeţului Cluj care va emite ordinul de destituire a lui Seplecan din funcţia de consilier judeţean, ceea ce înseamnă, automat, şi pierderea calităţii de preşedinte al CJ Cluj„, a spus Nicoară, conform romaniatv.net.

Potrivit acestuia, toate procedurile privind schimbarea din funcţia de preşedinte al CJ Cluj a lui Mihai Seplecan ar putea fi finalizate la sfârşitul lunii noiembrie, acesta urmând să fie înlocuit de consilierul judeţean Marius Mânzat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *