Skip to content
Politică

Șef PNL cere curățenie în partid

După eșecul alegerilor prezidențiale, Partidul Social Democrat s-a reorganizat și s-a dezis de politicienii certați cu justiția, idee care nu sună rău nici pentru liberali.

Astfel, șeful PNL Timiș, Nicolae Robu, a declarat că și în partidul pe care îl reprezintă ar prinde bine o rearanjare a lucrurilor.

„Este enevoie de curăţenie. Absolut niciun partid din România nu este format din îngeri. În fiecare partid există oameni valoroşi, cinstiţi, corecţi, de bună credinţă după cum la fel de adevărat este că în fiecare partid există şi oameni care ar fi bine să stea deoparte. Fiinţa umană este foarte complexă şi întotdeauna este capabilă să genereze suprize. Am văzut că din păcate în România lăcomia a fost foarte mare la multe persone. Probabil că pe lângă acele persoane a căror ilegalităţi au fost demosntrate în instanţă şi şi-au primit pedepasa şi mai există şi alţii care au furat şi au încălcat şi au legea. Trebuie identificaţi şi pedepsiţi ca atare indiferent din ce partid fac parte şi de ce criterii”, a declarat Nicolae Robu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *