Skip to content
Politică

Șefă din cadrul Primăriei Sectorului 2, reținută de DNA

Șefa Serviciului Resurse Umane din Primăria Sectorului 2 București, Daniela Năstase, a fost reținută, miercuri, pentru 24 de ore de DNA pentru trafic de influenţă.

Daniela Năstase a fost prinsă în flagrant, în timp ce primea mită 11.000 de euro de la o persoană, denunțător în acest caz, pentru a-i acorda ajutor în obținerea unui apartament ANL.

„În cursul lunii noiembrie 2014, la propunerea unei persoane, denunţător în cauză, inculpata Năstase Daniela care ocupă postul de șef al Serviciului resurse umane la Primăria Sectorului 2 București, a acceptat ca, în schimbul sumei de 11.000 euro, să intervină pe lângă un alt funcţionar din aceeaşi instituţie, angajat la Serviciul spațiu locativ, pentru ca acesta să înregistreze cinci dosare pentru solicitarea de apartamente ANL ale unor persoane recomandate de denunţător, fără ca solicitanții să fie prezenți personal, așa cum impun dispozițiile legale.
Pentru acest serviciu, inculpata Năstase Daniela intenționa să ofere celuilalt funcţionar 1.000 din cei 11.000 euro”, se arată într-un comunicat DNA.

Astefl, în schimbul sumei amintite, Daniela Năstase și-a luat angajamentul să facă demersuri pe lângă persoane cu putere de decizie din instituția în care își desfășura activitatea pentru ca cererile depuse fie aprobate, garantând în acest sens.

Daniela Năstase urmează să fie prezentată la Tribunalul București cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, informează B1.

Sursă foto expressexpress.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *