Skip to content
Politică

Șefa DNA anticipează: Poze trucate sau editate (…) pot apărea oricând

bucurestifm.ro

Laura Codruța Kovesi, procuror-șef al DNA, a vorbit marți despre scandalul provocat de fostul deputat Sebastian Ghiță, anticipând că „poze trucate sau editate, filme trucate sau editate pot apărea oricând așa cum au apărut și până acum”.

Într-un interviu pentru ziare.com, șefa DNA a precizat că „se încearcă o manipulare”, astfel încât oamenii să uite de problemele cu justiția ale lui Sebastian Ghiță. De asemenea, Kovesi a declarat că nu a participat la evenimente private cu fostul deputat.

„Nu am fost in vacante cu Sebastian Ghita, nu am petrecut timp liber cu Sebastian Ghita. Poze trucate sau editate, filme trucate sau editate pot aparea oricand asa cum au aparut si pana acum.

Sunt deja imagini in spatiul public in care este aplicata fotografia mea peste o imagine dintr-o vie sau o crama. Am vazut imagini cu mine de la evenimente publice, aplicate peste o alta imagine, spunandu-se ca am participat la nu stiu ce petreceri. Asa ceva poate sa apara, poze, filme editate, trucate. Pot sa apara poze dintr-un context prezentate in alt context. Nu exclud asemenea manipulari.

Este evident ca se incearca o manipulare pentru ca lumea sa uite cate dosare i-au fost facute acestui inculpat, cate prejudicii a provocat statului si ca este un inculpat fugar. Este doar o manipulare prin care imbraca lucruri adevarate cu lucruri false.

Nu am participat la evenimente private cu Sebastian Ghita, nu am participat la evenimente organizate de acesta. Sunt situatii in care participand la evenimente, a caror lista de invitati nu o pot cenzura, sa intalnesc persoane inculpate, care erau implicate in dosare DNA sau ulterior au fost cercetate. Dar acest lucru nu ma face prietena cu acele persoane.

Faptul ca intr-o poza de grup apare si una dintre acele persoane nu te face prietena cu ea. Uneori, am plecat din zona unde erau persoanele respective, am evitat orice contact direct cu ele. Dar nu pot cenzura ce se intampla in afara locuintei sau a biroului meu”, a spus Kovesi pentru ziare.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *