Skip to content
Politică

Şefa femeilor PSD-iste din Bucureşti, numită secretar de stat. Ce spunea despre proteste

Şefa femeilor PSD-iste din Bucureşti a fost numită secretar de stat. Vedeţi mai jos ce spunea ea despre recentele proteste anti-guvernamentale din Piaţa Victoriei.

Este vorba despre preşedintele Organizaţiei de Femei Social Democrate (OFSD) din Capitală, Maria-Manuela Catrina. Numirea ei ca secretar de stat în Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale (MCSI) s-a produs vineri, prin decizie a premierului Sorin Grindeanu (publicată în Monitorul Oficial).

Catrina a devenit cunoscută publicului după ce a postat duminica trecută o imagine panoramică a unei manifestaţii din faţa Palatului Victoria despre care a spus că este ”o imagine înfiorătoare” adăugând că ”Răul vine unde găseşte loc”, relatează News.ro.

„O imagine infiorătoare! Răul vine acolo unde găseşte loc. E vreme de smerenie şi rugăciune. Să nu lasăm să fie în van lecţiile din zilele astea! Astăzi e duminica vameşului şi a fariseului. Să ne fie primită rugăciunea! Doamne ocroteşte-ne ţara!”, a scris Maria Catrina despre manifestaţiile din Piaţa Victoriei.

Ea a postat pe Facebook un pasaj din Biblie, Luca 18, 10-14 – mai precis, pilda fariseului şi a vameşului.

„Doi oameni s-au suit la templu să se roage: unul era fariseu, iar celălalt vameş. Fariseul, stând, aşa se ruga întru sine: Dumnezeule, Îţi mulţumesc că nu sunt ca ceilalţi oameni, răpitori, nedrepţi, adulteri, sau ca acest vameş. Postesc de două ori pe săptămână şi dau zeciuială din toate câte câştig. Iar vameşul, departe stând, nu vroia nici ochii sa­-şi ridice către cer, ci-şi bătea pieptul, zicând: Dumnezeule, fii milostiv mie, păcătosul. Adevărat vă spun vouă că acesta s-a coborât mai îndreptat la casa sa, decât acela. Fiindcă oricine se înalţă pe sine se va smeri, iar cel ce se smereşte pe sine se va inalta”, a scris Manuela Catrina.

Maria Manuela Catrina a fost şi candidat la alegerile din 11 decembrie, la Sibiu. Anterior, ea a condus Institutului Social Democrat „Ovidiu Şincai”, patronat de Adrian Năstase, şi a lucrat în cadrul Departamentelor PSD în perioada în care Năstase era preşedinte al Consiliului Naţional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *