Skip to content
Politică

Șefa USR Călărași, fostă membră PSD și soție de securist plagiator?! 6 întrebări pentru protejata lui Barna

Facebook/Valeriu Nicolae

Fostul secretar de stat în Guvernul Cioloș, Valeriu Nicolae, sugerează că șefa USR Călărași, Amelia Giurcan, ar fi fostă membră PSD, iar soțul ei, angajat SIPI, și-ar fi plagiat grosier și agramat teza de doctorat.

”Întrebările acestea sunt pentru șefa USR Călărași, doamna Amelia Giurcan. Am întrebat și pe pagina domniei sale.

1. Ați fost membră PSD? Dacă da, în ce perioadă? Există o doamnă cu același nume ca al dvs. care, din 2006 și până în 2020, figura în arhivele membrilor PSD din orașul dvs., Călărași.

2. A lucrat soțul dumneavoastră pentru serviciile secrete (SIPI)? Este soțul dumneavoastră sursa din care a plagiat generalul SRI Dumbravă în teza lui de plagiat? Generalul Dumbravă era cel care “organiza tactic” presa la SRI. Este soțul dvs. doctorandul AGRAMAT (vedeți poza primei pagini a doctoratului) al celebrului Pavel Abraham? Generalul Pavel Abraham este unul dintre cei mai toxici securici și mai înverșunați adversari ai USR și PNL. Promovat la greu de Antena 3 și România TV, avocatul lui Bercea Mondialul, implicat în unele dintre cele mai dubioase scandaluri.

3. A fost soțul dumneavoastră nominalizat de PNL Prahova pentru poziția de secretar de stat în februarie 2021? Ce anume predă la facultatea de Agricultură?

4. Firma dumneavoastră pentru doi ani a fost pe zero, de când sunteți lider USR Călărași au explodat contractele de consultanță de management. Puteți să ne spuneți cine au fost beneficiarii serviciilor dumneavoastră?

5. Care este poziția dvs. față de pensiile speciale? Soțul dumneavoastră are o pensie enormă, de 106.400. La ce vârsta s-a pensionat?

6. Puteți, vă rog, să faceți public CV-ul dumneavoastră – un exercițiu absolut normal de transparență?

Am zis să pun public întrebările astea puse și pe pagina de FB a șefei USR Călărași (Amelia Giurcan) că cine știe poate află cumva și Dacian Cioloş și Dan Barna (pus și pe paginile lor ca să mă asigur că văd). Eu chiar vreau ca USR-ul să fie un partid puternic și cu un departament pe bune de filtrare cel puțin a liderilor, care să mai reducă discrepanța asta dintre gargara electorală și realitate. Și poate zice USR-ul cel bun și minunat și ceva mai clar despre reforma serviciilor secrete și mai ales ORNISS-ului cu ocazia asta. Hai că nu e greu!”, scrie Valeriu Nicolae pe pagina sa de Facebook.

1 comentariu la “Șefa USR Călărași, fostă membră PSD și soție de securist plagiator?! 6 întrebări pentru protejata lui Barna

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *