Skip to content
Politică

Șefi de la Spitalul de Arși din Capitală, audiați de politiștii Serviciului Omoruri

Asistenta sefa de la sectia de Terapie Intensiva (ATI) a Spitalului de Arsi este audiata, vineri dimineata, de politistii Serviciului Omoruri, in urma scandalui iscat de dezvăluirile apărute ieri in spatiul public, care arărau un pacient internat la sectia ATI a Spitalului de Arsi, care avea o rana invadata de viermi și in urma cărora Ministerul Sanatatii a suspendat, joi, activitatea sectiei Terapie Intensiva de la Spitalul de Arsi Bucuresti.

La audieri urmeaza sa se prezinte si medicul sef al ATI de la Spitalul de Arsi, informează surse judiciare, citate de hotnews.ro.

Purtatorul de cuvant al spitalului a declarat ca pacientul respectiv a murit, insa nu rana invadata de viermi a provocat decesul.

In luna iunie, o pacienta a murit la Spitalul de Arsi din Bucuresti dupa ce grupa de sange i-a fost determinata incorect si i-a fost administrata la transfuzie alta grupa decat cea pe care o avea. Incidentul s-a produs pe data de 13 iunie si a fost raportat abia pe 27 iunie.

Si in acest caz, purtatorul de cuvant al spitalului a declarat ca decesul pacientei nu a fost provocat de transfuzia cu o grupa de sange gresita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *