Skip to content
Politică

Șeful ALDE București îi cere demisia lui Tăriceanu: ”Inacceptabil, trebuie să oprim aceste piruete politice”

Inquam Photos / George Călin

UPDATE 15.25

Într-o intervenție telefonică la Digi 24, Andrei Gerea i-a cerut demisia președintelui ALDE, Călin Popescu Tăriceanu

————————————————————————————————————————————–

Andrei Gerea, fost ministru al Energiei și șeful ALDE București, îl critică pe președintele partidului, Călin Popescu Tăriceanu, pentru negocierile duse cu liderii PSD după moțiunea de cenzură care a dărâmat guvernul Orban.

”Ieri, imediat după votul pe moțiune, am aflat cu surprindere și dezamăgire că dl. Călin Popescu Tăriceanu s-a întâlnit cu inițiatorii moțiunii care a dărâmat guvernul din care făceam parte. Nu pot să nu mă intreb ce căuta dl. Tăriceanu la această discuție. Pregătea o alianță politică alături de cei de care ne-am despărțit acum câteva luni?! Este de neacceptat să întorci spatele celor cu care te-ai aliat acum 3 luni și să revii alături de cei de care te-ai despărțit acum 5 luni”, a scris Andrei Gerea pe Facebook.

Șeful ALDE București a continuat pe același ton dur, fapt neobișnuit în interiorul ALDE, un partid în care au fost extrem de rare nemulțumirile expuse public: ”Este inacceptabilă continuarea aceluiași joc care a dus ALDE în situația actuală. Acest demers politic face parte dintr-un lung șir de piruiete, iar prețul plătit este chiar pierderea încrederii electoratului ALDE în noi. Trebuie să oprim aceste piruiete politice. A sta la masă cu cei care au inițiat moțiunea împotriva guvernului din care faci parte este o atitudine cu care nu pot fi de acord”, potrivit g4media.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *