Skip to content
Politică

Șeful Autorităţii Naţionale Sanitar-Veterinare adus la audieri in faţa procurorilor

Procurorii l-au ridicat pentru a-l duce la audieri, la Parchetul General, pe Cristian Duicu, şeful Autorităţii Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, pentru a da explicaţii despre utilizarea subvenţiilor pentru ferme, relatează RomâniaTV.net.

Procurorii care au descins la Autoritatea Sanitar-Veterinară au găsit un dezastru în contracte şi alte acte ale instituţiei.

Potrivit România TV este vorba despre sume fabuloase pentru contracte cu ferme fictive de animale, la care subvenţiile nu au ajuns niciodată. Dealtfel, când procurorii anticorupţie au descins la sediul ANSVSA, birourile erau aproape pustii.

Cristian Duicu a fost ridicat şi dus la audieri, la Parchetul General,  pentru a da explicaţii despre ceea ce s-a întâmplat în instituţia condusă de el.

La câteva ore de la descinderea procurorilor, birourile de la ANSVSA erau pustii. Puţini angajaţi şi-au făcut curajul să treacă pragul instituţiei. În plus, nimeni nu ştie ce s-a întâmplat cu directorul general Cristian Duicu.

Surse judiciare din rândul anchetatorilor lasă să se-nţeleagă faptul că rezolvarea dosarului voluminos de la ANSVSA va scoate la lumină multe alte surprize.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *