Șeful CFR Călători spune că ar candida la orice funcție în Guvern: „Pot și la Sport, am fost cu fotbalul”

Audierea directorilor generali ai CFR SA si CFR Calatori in cadrul sedintei Comisiei de Transporturi a Camerei Deputatilor, la Palatul Parlamentului, marti, 4 octombrie 2022. Inquam Photos / Ilona Andrei

Șeful CFR Călători, Traian Preoteasa, este amuzat de situația în care se află, după ce ministrul transporturilor a cerut o evaluare a activității sale. Ca să-i asigure pe jurnaliști că nu va rămâne fără un loc de muncă, el a glumit spunând că ar putea să candideze la un post de ministru.

Vreau să candidez și la funcția de ministru, nu știu dacă mă ia cineva în serios. Dar eu vreau. De orice. Pot și la sport, am fost cu fotbalul. Până acum ceva timp, excludeam din start orice activitate politică, s-ar putea să mă răzgândesc. Dacă vreun partid are nevoie de mine, de experiență, vom sta de vorbă. Dar nu este obligatoriu. Am condus toate cele trei companiile feroviare, fără să fiu vreun membru de partid. Voi candida la toate funcțiile la care îmi va da voie legea”, a spus el.

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, afirma la începutul lunii aprilie că a solicitat Adunării Generale a Acţionarilor CFR Călători o evaluare a activităţii actualului management, el ţinând să sublinieze că nu ministrul are puterea de a schimba managerii companiilor naţionale din domeniul transporturilor.

Autor

  • Marinela Anghelus

    Redactor-șef PS News, coordonează echipa de jurnaliști ai PS News din 2017. Are o experiență de peste 8 ani în presa online. Înainte de a intra în presă, a ocupat poziția de consilier parlamentar pentru 2 ani, în perioada 2013-2015. În aceeași perioadă a făcut parte din echipa de specialiști digitali ai unei mari corporații din Statele Unite ale Americii - Lotus Interworks. Este absolventă a Facultății de Științe Politice a Universității București și a unui master de Relații Internaționale și Studii Europene la aceeași facultate. Ulterior, a urmat și cursuri de prezentator TV la Academia „Studiourile Buftea”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL