Skip to content
Internațional

Şeful CIA, depistat pozitiv cu COVID-19, după o reuniune la care a participat şi preşedintele Joe Biden

digi24.ro

Directorul CIA, William Burns, a fost testat pozitiv pentru COVID-19 joi, după ce s-a întâlnit cu preşedintele american Joe Biden cu o zi înainte, a anunţat principala agenţie americană de informaţii externe într-un comunicat, citat de France Presse.

Burns s-a aflat în prezenţa preşedintelui Joe Biden miercuri dimineaţă în cadrul unei reuniuni la care s-a respectat distanţarea fizică, iar şeful CIA a purtat o mască facială de tipul FFP2, subliniază comunicatul. „Schimbul lor verbal nu poate fi considerat ca fiind un caz de contact”, se mai adaugă în text.

Şeful CIA, în vârstă de 65 de ani, „este complet vaccinat, a primit rapelul împotriva COVID-19 şi nu prezintă decât simptome uşoare”, a mai precizat agenţia. Joe Biden, 79 de ani, a primit miercuri după-amiază a doua doză de rapel cu vaccin Pfizer împotriva COVID-19.

Potrivit sursei citate de Agerpres, Burns va continua să-şi îndeplinească atribuţiile de director CIA în regim de telemuncă şi va reveni la birou după o perioadă de izolare de cinci zile şi un test negativ, potrivit ordinelor Centrului de prevenire şi control al bolilor (CDC).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *