Şeful CNAIR: Construirea drumului expres Brăila-Galaţi de 10,77 km trebuie finalizată pănă la sfârşitul acestui an

Sursa foto: Facebook/Cristian Pistol

Directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) Cristian Pistol a declarat că este o mobilizare bună pe şantierul drumului expres Brăila-Galaţi, iar construirea acestui drumul expres de 10,77 km trebuie finalizată pănă la sfârşitul acestui an şi valoarea contractului este de 371,41 milioane de lei fără TVA.

„Mobilizare bună pe şantierul drumului expres Brăila-Galaţi! Lucrările au ajuns la un stadiu fizic de 80%, iar constructuctorul român (Spedition UMB) montează grinzi la structura complexă de pe traseul drumului expres. Această structură, formată dintr-un viaduct care traversează denivelat calea ferată şi dintr-un pod peste râul Siret, are o lungime totală de 1.780 m (din care 300 m este lungimea podului hobanat). În paralel se lucrează la terasamente unde urmează aşternerea balastului stabilizat şi a straturilor asfaltice. În şantier constructorul a mobilizat 500 de muncitori şi 12 macarale de mare tonaj”, a scris Cristian Pistol, sâmbătă pe Facebook.

Directorul general al CNAIR a mai spus că trebuie finalizată construirea drumului expres Brăila-Galaţi (10,77 km) pănă la sfârşitul acestui an.

„Valoarea contractului este de 371,41 milioane de lei (fără TVA), iar finanţarea este asigurată prin fonduri europene nerambursabile”, a adăugat Pistol.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: