Skip to content
Politică

Șeful Comisiei SIE din Parlament: „Informațiile de la SIE sunt limitate. Băsescu nu are acces la unele chestiuni”

Șeful Comisiei parlamentare SIE, Mihăiță Calimente, a declarat astăzi, 20 octombrie, că Parlamentul are acces restrâns la informații de la servicii.

Acesta a invocat hotărârea 44/1998, care spune cu exactitate care sunt limite până la care se pot obține informații de la serviciu.

„Acolo există un articol care spune că ceea ce înseamnă operațiuni, acoperirea personalului sau ofițerilor care lucrează în servicii, la aceste informații nici comisia nu are acces. Cei de la serviciu ne-au spus că au avut o corespondență cu președintele care a trimis de trei ori această cerere de fiecare dată răspunsul serviciului a fost că nu e în măsură să ofere un asemenea răspuns. În final, i s-a spus președintelui să i se adreseze comisiei parlamentare de control a SIE”, a afirmat șeful comisiei de control a SIE, Mihăiță Calimente.

3 comentarii la “Șeful Comisiei SIE din Parlament: „Informațiile de la SIE sunt limitate. Băsescu nu are acces la unele chestiuni”

  1. poate acum intelege si domnul basescu si nu.l mai acuza atat pe domnul Melescanu!!! ceea ce a facut a jost un joc politic josnic in care a incercat sa.l calomnieze pe domnul Melescanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *