PSnews

Recent

Șeful Comisiei SRI îl vrea la audieri pe Daniel Dragomir după declarațiile de la RTV

Ziarul Olteniei

Președintele Comisiei parlamentare de control al SRI, senatorul PSD Claudiu Manda, îl vrea la audieri pe fostul colonel Daniel Dragomir după dezvăluirile făcute de către acesta la România TV.

Parlamentarul de Dolj a declarat miercuri că Dragomir (fost adjunct al lui Florian Coldea) va fi invitat pentru a prezenta documentele pe care le are în sprijinul celor afirmate în emisiunea lui Victor Ciutacu, scrie Antena3.ro.

Întrebat dacă îl va invita la comisie pe Daniel Dragomir, Claudiu Manda a răspuns: „Din punctul meu de vedere, da. Rămâne să vedem ce zic şi colegii. Acuzaţiile sunt unele destul de grave, rămâne să vedem dacă domnul Dragomir se va prezenta la comisie şi ce documente va prezenta comisiei. O să cer transcriptul la emisiune şi, dincolo de ce a spus domnul Dragomir acolo, important este ce documente poate să prezinte comisiei”.

Manda a fost validat de Parlament preşedinte al Comisiei de control al activităţii SRI în locul lui Adrian Ţuţuianu. El a spus că predecesorul său este „un profesionist” şi, probabil, multe dintre lucrurile bune pe care le-a făcut la comisie vor fi preluate în mandatul lui Manda.

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi