Skip to content
Politică

Șeful Corpului de Control al Ministerului Sănătății s-a autosuspendat din funcție: Acum e consilier pentru 3 demnitari

observator.tv

Jurnalistul Alexandru Căutiș revine cu o nouă postare despre Constantin Dina, omul numit de PSD la Ministerul Sănătății și păstrat de actualul ministru, Vlad Voiculescu.

”Omul numit de PSD la Ministerul Sănătății este de azi consilier al unui deputat PNL, al unuia de la USR și al unui ministru pus de PLUS!!!!

Dina, cel numit de PSD în 2014 șeful Corpului de Control al Ministerului Sănătății, care a prins din postura asta toate dezastrele din spitale (Colectiv, Hexipharma, toate incendiile terifiante din spitale etc,) ETERNUL MINISTERULUI SĂNĂTĂȚII, s-a autosuspendat din funcția de șef al Corpului de Control și a devenit brusc altceva: este consilier câteva ore pentru deputatul Tătaru de la PNL, alte câteva ore pentru deputatul Ungureanu de la USR și alte câteva ore consilier al ministrului Voiculescu, de la PLUS.

Prin autosuspendare Constantin Dina poate reveni oricând in funcția de șef la Ministerul Sănătății. S-a născut să conducă controalele în acest minister, chit că nu rezolvă nimic, în afară de faptul că-și pune câte o iubită pe vreo funcție.

De ce nu se îmbunătățește situația din spitalele românești, de ce este etern la fel? Fiindcă e câte un etern din ăsta.
Acest ETERN se dă de la SRI”, scrie Alexandru Căutiș, pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *