Skip to content
Galați Știri locale

Șeful de la Ambulanța Galați îi contrazice pe cei de la Protecția Copilului: ”Victima le-a spus celor de pe salvare că a fost violată”

cvlpress.ro
Fata de 14 ani găsită sângerând abundent pe un bulevard din orașul Galați le-a spus angajaților de la Servicul de Ambulanță care au transportat-o la spital că a fost violată, varianta fiind confirmată chiar de directorul instituției.
Pot confirma că victima le-a spus celor de pe salvare că a fost violată. Înțeleg că ulterior fata și-a schimbat depoziția, nu este treaba noastră, ci a Poliției”, a spus directorul Serviciului de Ambulanță Județean Galați, Mihai Polinschi.

Băiatul a fost identificat, se pare că este vorba despre un minor de 14 ani din Galați. El urmează să fie audiat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Galați, Gabriela Costin.

Directorul adjunct al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Galați, Ciprian Groza, a declarat pentru HotNews.ro că la acest moment fata este internată la Spitalul Județean, unde a fost operată, după ce a avut o hemoragie puternică.
El susține că o echipă cu psiholog de la DGASPC a vorbit cu copila, la spital, iar aceasta spune că nu a fost violată și că „a avut relații sexuale cu prietenul ei în vârstă de 15 ani”.
Copila se întâlnise cu băiatul duminică, după ce a obținut bilet de voie să plece pentru 3 ore, în intervalul 17.00 – 20.00. „Am vorbit cu fata și a spus clar că nu a fost violată. A povestit că s-a întâlnit cu prietenul ei, pe care îl are de aproximativ o lună, și a avut relații sexuale cu el, iar ulterior a apărut hemoragia puternică„, a declarat directorul adjunct al DGASPC Galați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *