Skip to content
Societate

Şeful demisionar al Poliţiei Române nu uită să plătească poliţe adversarilor din subordine

www.bzi.ro
" "

Șeful demisionar al Poliției Române, chestorul Liviu Vasilescu, l-a detaşat pe comisarul Radu Gavriș, fost șef la „Omoruri” în Poliția Capitalei, la IPJ Harghita pe o perioadă de șase luni de zile.

Cu data de 1 septembrie 2020, prin dispoziția inspectorului general al Poliției Române, comisarul-șef de poliție Viorel Mihăiță, director al Unității Centrale de Analiză a Informațiilor, a fost numit, la cerere, să îndeplinească atribuțiile funcției de director al Direcției Cazier Judiciar, Statistică și Evidențe Operative.

" "
" "

Cu aceeași dată, prin dispoziția inspectorului general al Poliției Române, comisarul-șef de poliție Gavriș Radu Emilian, prim-adjunct al directorului general al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, a fost detașat să îndeplinească atribuțiile funcției de adjunct al inspectorului șef al Inspectoratului de Poliție Județean Harghita, pe o perioadă de 6 luni. Atribuțiile sale în cadrul unității teritoriale vor fi pe linie de investigații criminale”, transmite IGPR.

Potrivit unor surse din Poliţie, Liviu Vasilescu îl suspectează pe Radu Gavriș că s-ar afla în spatele scurgerii de informații în presă cu privire la întâlnirea șefului poliției cu interlopii din clanul Duduianu.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *