Skip to content
București

Şeful Gărzii de Mediu a găsit vinovaţii pentru gunoaiele din Sectorul 1: Trebuie să disciplinăm populația

facebook/bucharest

Octavian Berceanu, șeful Gărzii de Mediu, a declarat marți, că a început colectarea deșeurilor din Sectorul 1.

El a afirmat că în proporție de 70 – 80%, acestea provin din renovări de apartamente și din birotică, „ceea ce ne arată că avem o iresponsabilitate pronunțată în rândul cetățenilor care-și amenajează apartamentele”.

Acesta a subliniat că e nevoie de disciplinarea cetățenilor, că e nevoie de amenzi și de o abordare unitară la nivelul întregii Capitale vizavi de problema deșeurilor. Octavian Berceanu a vorbit și despre soluții.

A început strângerea gunoaielor cu partea de Centru Vechi, unde a intrat și a doua firmă. Majoritatea deșeurilor, ca să nu spun în procente spre 70 – 80%, din cele abandonate stradal provin din renovări de apartamente și din birotică, ceea ce ne arată că avem o iresponsabilitate pronunțată în rândul cetățenilor care-și amenajează apartamentele. Asta am găsit pe teren: bucăți de materiale de construcție. Plus deșeurile din coșurile de gunoi, care erau pline până la refuz. Din Centrul Vechi se merge spre zonele mărginașe ale Sectorului 1.

Avem nevoie de acțiuni puternice din partea Poliției Locale a Sectorului 1, din partea Poliției Locale a municipiului București și din partea Poliției Române, pentru că trebuie să disciplinăm populația în tot Bucureștiul vizavi de abandononul deșeurilor și, în mod special, firmele”, a declarat Octavian Berceanu, pentru B1 TV.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *