Skip to content
Politică

Șeful OPC Brașov, executat politic după ce a controlat afacerile unor apropiați ai primarului USR. Silviu Mănăstire: Oameni noi, metehne vechi!

Jurnalistul Silviu Mănăstire susține că șeful OPC Brașov este executat politic de către administrația USR a orașului pentru că a îndrăznit să controleze firmele unor apropiați ai primarului Allen Coliban.

”Vânătoarea de funcții la USR. Pentru că a îndrăznit să controleze afacerile apropiaților primarului USR de la Brașov, șeful OPC este executat politic și cel mai probabil va fi schimbat din funcție cu un om al pluseriștilor. Oameni noi în politică, metehne vechi!”, scrie ziaristul.

Dezvăluirea a fost făcută la emisiunea ”Dosar de politican”, moderată de Silviu Mănăstire, unde șeful Protecției Consumatorilor din Brașov, Sorin Susanu, a declarat că este supus unor atacuri constante din partea membrilor USRPLUS.

Potrivit lui Mănăstire, presiunile sunt făcute de ”partenera de viață a lui Allen Coliban și de o prietenă a acesteia care are mai multe restaurante în Brașov”, localuri care au fost controlate recent de OPC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *