Skip to content
Politică

Șeful PNL București recunoaște: Coaliţia USR PLUS-PNL a început să scârţâie, inclusiv la Primăria Generală şi la primăriile de sector

psnews.ro

Preşedintele PNL Bucureşti, Ciprian Ciucu, a afirmat, luni, că vrea să reclădească încrederea între USR PLUS şi Partidul Naţional Liberal. ”Deja a început să scârţâie coaliţia USR PLUS-PNL, inclusiv la Primăria Generală, dar şi la primăriile de Sector şi cred că este mult prea devreme ca acest lucru să se întâmple”, afirmă liderul liberalilor din Bucureşti.

Această funcţie de preşedinte al PNL Bucureşti este importantă pentru coordonarea politică a sectoarelor. Deja a început să scârţâie coaliţia USR PLUS-PNL, inclusiv la Primăria Generală, dar şi la primăriile de sector şi cred că este mult prea devreme ca acest lucru să se întâmple. Propun să reclădesc încrederea între USR PLUS şi PNL. Prin discuţii, prin a pune pe masă ceea ce vrem să facem, să facem o evaluare a ceea ce s-a întâmplat până acum, unde suntem, în principal la Primăria Generală şi în secundar la primăriile de Sector, pentru că, evident, există preşedinţi de sectoare, care şi ei trebuie să se… bine, trebuie să ne coordonăm cu toţii, dar inclusiv la Primăria Generală lucrurile nu merg aşa cum trebuiau să meargă până acum„, a declarat, luni, la RFI, Ciprian Ciucu, citat de news.ro.

Întrebat dacă există o problemă de încredere între PNL şi USR PLUS în Capitală sau dacă se plătesc nişte poliţe politice, liderul PNL Bucureşti a răspuns: „Cred că mai degrabă a doua variantă. Nu ştiu, cel puţin la Sectorul 6 nu ştiu să fie o problemă de încredere. Acum, voi vorbi cu toţi şefii de filiale PNL şi USR PLUS, în principal voi vorbi cu domnul Vlad Voiculescu, care este preşedintele USR PLUS pe Bucureşti şi vom face această evaluare care este necesară, despre locul unde suntem astăzi cu guvernarea în Bucureşti„.

Ciprian Ciucu şi-ar dori o normalizare a relaţiilor primarului Capitalei, Nicuşor Dan, cu PNL: „În primul rând, avem nevoie de o normalizare a relaţiei domnului Nicuşor Dan cu liderii celor două partide pe Bucureşti, care îl susţin în Consiliul General. Normalizare în sensul că Nicuşor Dan a fost la Congresul PNL şi a susţinut-o pe faţă şi aplicat pe doamna Violeta Alexandru, care era contracandidat, OK, este opţiunea dânsului (…) sau putea să aleagă să nu se prezinte, pentru că în acelaşi timp şi eu sunt primar PNL şi are nevoie şi avem nevoie de o colaborare bună unul cu altul, dar eu trec peste astfel de lucruri, dar e nevoie de o normalizare a relaţiilor domnului Nicuşor Dan cu PNL, asta pot să vă zic sigur„.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *